Om documenten automatisch te downloaden en weer te geven op een tweede scherm zijn de volgende instellingen noodzakelijk:

Browserinstellingen

Chrome

In onderstaande video laten we zien welke instellingen in Chrome hiervoor noodzakelijk zijn. Klik met je **rechtermuisknop **op het bestand zodra deze gedownload is om 'Altijd openen met systeemviewer' in te schakelen.

Firefox

Hier werkt het nagenoeg hetzelfde, hier dient in Firefox onder 'Instellingen/ Algemeen/ Toepassingen' onderstaande geselecteerd te worden:

Edge

Schakel 'PDF-bestanden altijd downloaden' in door onderstaande link in te geven in de adresbalk van je browser: 'edge://settings/content/pdfDocuments?search=pdf'.

Klik met je **rechtermuisknop **op het bestand zodra deze gedownload is om 'Altijd openen met systeemviewer' in te schakelen.