Alle collecties
Starten met Gribb
Hoe kan ik Gribb opzeggen?
Hoe kan ik Gribb opzeggen?
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jammer dat je wilt stoppen. Als je het zeker weet, dan is Gribb per maand opzegbaar. Er geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.

Stuur een e-mail naar help@gribb.nl. Doe dit wel vanuit het e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat. Vermeld in je e-mail dat het om een opzegging gaat, je bedrijfsnaam en de reden van opzeggen. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van ons per e-mail.

Wanneer je (een deel van) die maand nog gebruikt hebt gemaakt van Gribb, dan ontvang je hierover nog een factuur. Wanneer je nog in de proefperiode zit niet natuurlijk.

Mocht je dat prettiger vinden, dan mag je ons ook altijd bellen (06 461 352 90). We horen namelijk graag wat we eventueel kunnen verbeteren.

Meldingen gedaan met de Gribb (web)applicatie zullen na het stopzetten van je account niet meer worden ingeladen, en tevens niet meer worden ge-update bij RVO. De gegevens van je account blijven dertien maanden bewaard en kun je in deze periode nog raadplegen. Gribb hoeft na opzegging niet meer te voldoen aan de 7 jaar bewaarplicht. Het is daarom aan te raden om binnen 13 maanden de bestanden ergens anders op te slaan.

Mocht je in de toekomst toch nog eens willen aansluiten bij ons, dan ben je meer dan welkom natuurlijk :)

Succes!

Was dit een antwoord op uw vraag?