Waarom Gribb?
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zit jij erover na te denken om Gribb te gaan gebruiken, maar heb je nog een aantal vragen? Hieronder hebben we er een paar voor je op een rij gezet:

Wat is Gribb?

Gribb is een dieradministratietool speciaal ontwikkeld voor geiten- en schapenhouders.

Hoe werkt Gribb?

Gribb is een unieke administratieoplossing met app en web-versie voor geiten- en schapenhouders om meldingen te kunnen doen, diergegevens te kunnen raadplegen op stal en dieradministratie goed te kunnen beheren. Alles onder één dak, met een simpele en heldere layout.

Wat kan je met Gribb?

  • Inzien en bewerken/melden van al jouw diergegevens zowel via de app als de webapplicatie.

  • Door een diernummer in te scannen (of in te typen) kun je gemakkelijk data toevoegen aan je dieren.

  • Meldingen worden direct toegevoegd aan jou database. Zo vind je je diergegevens direct terug op je telefoon, reader en browser.

  • Is de melding juist? Dan sturen wij de meldingen direct door naar RVO. Anders ontvang je een notificatie als je melding niet juist is.

Waarom zijn wij gestart met Gribb?

Zelf je dieradministratie doen blijkt voor velen een grote drempel te zijn. Daar willen wij met Gribb verandering in brengen.

Het doel van Gribb is om dieradministratie makkelijk en 100% waterdicht te maken, maar ook meer grip hebben op de toegevoegde waarde van data registreren.

Kan ik Gribb ook uitproberen? / Vanaf wanneer moet ik gaan betalen?

Je kan Gribb nu 1 maand kosteloos uitproberen. Het abonnement loopt hierna niet automatisch door. Wij nemen contact met jou op om het vervolg te bespreken. Gribb gebruik je al voor slechts 4 euro per maand, plus 8 cent per dier (ouder dan 1 jaar) per maand. Gribb is maandelijks opzegbaar.

Ik heb momenteel al een oplossing voor mijn administratie, kan ik Gribb ook gaan gebruiken?

Het is zeker mogelijk om over te stappen van een ander dieradministratie programma naar Gribb. Bij aanmelding doorloop je een stappenplan waarin je gevraagd wordt je diergegevens te importeren in Gribb vanuit RVO of je oude dieradministratie programma. Hiermee verhuis in feite jouw historie aan diergegevens naar Gribb.

Heb je toch nog vragen? Neem dan een kijkje in ons Help Center of neem contact met ons op. We leggen Gribb met plezier aan je uit! :)

Was dit een antwoord op uw vraag?