Met Gribb kun je diermutaties en/of meldingen automatisch en realtime doorgeven aan RVO voor verwerking in je RVO account. Om de koppeling met RVO te maken, moet je ons eerst moeten machtigen.

Volg de volgende stappen

• Klik op jouw <Eherkenning> en log in op jouw gebruikelijke manier.

Goed gedaan! Je bent nu ingelogd bij mijn RVO.

• Vul de volgende gegevens in het groen omcirkelde vak:

Relatienummer

213907351

Postcode

4153 RC

Huisnummer

83

• Je eerste selectie -- Selecteer <Aanvragen informatieproducten> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.

• Je tweede selectie -- Selecteer <Meldingen> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.

• Je derde selectie -- Selecteer <(Oor)merken> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.

• Is onderstaande afbeelding vergelijkbaar? Klik op <Volgende>. Vul anders opnieuw in.

• Controleer of de gegevens compleet en juist zijn. Klik daarna op <Vastleggen>.

• Dat was het!

Kom je er toch niet uit? Je kunt ons natuurlijk om hulp vragen!