RVO, hoe zit dat?
Hoe koppel ik RVO aan mijn account?

In dit artikel lees je welke stappen je dient te doorlopen in RVO om jouw RVO account te koppelen aan Gribb.

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Gribb kun je diermutaties en/of meldingen automatisch en realtime doorgeven aan RVO voor verwerking in je RVO account. Om de koppeling met RVO te maken, moet je ons eerst moeten machtigen.

Volg de volgende stappen

• Klik op jouw <Eherkenning> en log in op jouw gebruikelijke manier.

Goed gedaan! Je bent nu ingelogd bij mijn RVO.

• Vul de volgende gegevens in het groen omcirkelde vak:

Relatienummer

213907351

Postcode

4153 RC

Huisnummer

83

• Je eerste selectie -- Selecteer <Aanvragen informatieproducten> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.

• Je tweede selectie -- Selecteer <Meldingen> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.

• Je derde selectie -- Selecteer <(Oor)merken> bij <Type machtiging> en vul <huidige datum> in bij <Datum ingang>. Je mag <Datum einde> open laten.

• Is onderstaande afbeelding vergelijkbaar? Klik op <Volgende>. Vul anders opnieuw in.

• Controleer of de gegevens compleet en juist zijn. Klik daarna op <Vastleggen>.

• Dat was het!

Kom je er toch niet uit? Je kunt ons natuurlijk om hulp vragen!