Hoe download ik de Gribb-app op mijn telefoon?

Lees hier hoe je de Gribb-app op je telefoon kan downloaden, zowel voor iPhone als voor Android!

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Gribb app stuur je snel en eenvoudig diermutaties naar je Gribb administratie. Met de RVO koppeling worden verplichte meldingen ook direct doorgestuurd naar RVO en daar ook verwerkt. Om gebruik te kunnen maken van de Gribb applicatie, moet deze eerst gedownload worden op je mobiele apparaat. Lees hier hoe je de Gribb applicatie download voor Android en iOS.

IPhone

Android

Open de App Store op je telefoon.

Open de Play Store-app op je telefoon.

Ga nu rechtsonder in beeld naar Zoek.

Vul in de zoekbalk 'Gribb' in en druk op zoek.

Vul in de zoekbalk 'Gribb' in en tik op zoek. Tik nu op Download.

Zorg ervoor dat je bent ingelogd met je Apple ID om de app te kunnen downloaden.

Tik nu op Installeren om de app te downloaden.

Soms wordt er gevraagd om een verificatie. Klik dan op 'Doorgaan' en vervolgens linksonder op 'Overslaan' als er gevraagd wordt om een betaalmethode. Hierna zal de app gedownload worden.

Gelukt! Druk nu op Openen om de app te openen. Je kunt de Gribb-app ook tussen de andere apps op je telefoon vinden.