Ben je je dieren aan het scannen op drachtstatus en wil je dat graag registreren in Gribb via de app? Dat kan! Open eerst de app en ga onder Taken naar Voortplanting en tik vervolgens op Drachtig.

• Tik rechtsboven op de datum om deze aan te passen.

• Per dier een registratie doen? Tik dan op 'Zoek op nummer' en vul het nummer van het dier in waarvan je de drachtstatus wil registreren. Vervolgens springt het onderstaande scherm in beeld. Tik hier de gewenste optie aan.

• Per groep een registratie doen? Tik dan op Selecteer een groep en tik de gewenste groep aan. Je zult weer het zelfde scherm als hierboven te zien krijgen waar je de gewenste optie kan selecteren.

• Wil je bij het aantikken van Drachtig ook het aantal embryo's kunnen invullen, lees dan hier hoe je dat in de Instellingen kan aanzetten.

Klaar? Druk dan op Opslaan en de registratie is voltooid!