Voortplanting
Hoe registreer ik dat ik lammeren heb gespeend?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lammeren gespeend? Dat kun je melden in de Gribb-app! Ga hiervoor eerst onder Taken naar Voortplanting en tik op Spenen.

Per lam een melding maken? Tik dan Zoek op nummer en selecteer het gewenste nummer

• Tik rechtsboven op de datum om deze aan te passen.

• Door weer op Zoek op nummer te tikken kun je nog meer lammeren toevoegen die op dezelfde datum gespeend zijn.

• Foutje gemaakt? Geen probleem! Tik op 'x dieren geselecteerd' en vervolgens op het prullenbakje achter het nummer van het dier wat je verkeerd hebt toegevoegd.

• Klaar? Druk op Opslaan en je melding is klaar!

Per groep een melding maken? Tik dan eerst op Selecteer een groep en herhaal vervolgens bovenstaande stappen.