Voortplanting
Hoe registreer ik het inbrengen of uitnemen van een spons?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je sponzen ingebracht of uitgenomen en wil je weten hoe je dit kan registreren in Gribb-app? Lees dan snel verder!

• Open eerst de app. Ga onder Taken naar Voortplanting en tik op Sponzen.

Per dier een melding maken? Tik op Zoek op nummer en selecteer het dier waarvan je een melding wil maken. Je krijgt dan het volgende scherm te zien.

• Tik eventueel rechtsboven op de datum om deze te veranderen.

• Tik nogmaals op Zoek op nummer om nog een dier aan deze melding toe te voegen.

• Selecteer vervolgens de gewenste actie: Inbrengen of Uitnemen.

• Klaar? Druk op Opslaan en de registratie is voltooid!

Per groep een melding maken? Tik dan eerst op Selecteer een groep en kies de gewenste groep. Herhaal vervolgens bovenstaande acties.