Hoe meld ik een dier gevonden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een dier wat je eerder vermist hebt gemeld weer gevonden? Meld deze dan gemakkelijk als gevonden via de Gribb applicatie. De gevonden melding wordt automatisch doorgekoppeld aan RVO.

Een dier gevonden melden

• Ga onder Taken naar Vermist/gevonden en tik op gevonden. Zoek nu op het nummer van het dier wat je gevonden wil melden.
    Heb je eerder een hele groep als vermist gemeld en deze in het geheel weer gevonden? Tik dan op Selecteer een groep.

• Pas eventueel rechtsboven de datum aan.

• Klaar? Druk op Opslaan en de melding is gelukt!

Als je nu inlogt op de website van Gribb kun je bij Lijsten naar Vermist/gevonden gaan. Hier kun je zien welke dieren er wanneer gevonden gemeld zijn.