Wat kan ik allemaal regelen in de Instellingen van de app?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via de Instellingen kun je verschillende dingen regelen en personaliseren. Om naar de Instellingen te gaan, druk je na openen van de app op de drie streepjes rechtsboven in beeld en dan rechtsonder op Instellingen.

Uitloggen

Bovenaan de Instellingen kun je uitloggen.

Taken

Hier kun je je wensen aangeven voor de opties Geboorte, Drachtig en Melk.

• bij Geboorte kun je aan- of uitzetten of je bij een geboortemelding een gewicht wil registreren.

• bij Drachtig kun je aan- of uitzetten of je het aantal embryos wil invullen.

• bij Melk kun je aan- of uitzetten of je bij MPR registratie ook het aantal liters melk wil registreren.

Lijsten

• bij UBN kun je, als je meerder UBN's hebt, wisselen tussen deze nummers.

• bij Adressen kun je adressen toevoegen, bijvoorbeeld van bedrijven waar je vaak dieren van (ver)koopt. Zo kun je deze gemakkelijk selecteren bij de optie Aanvoer of Afvoer. Ook kun je eerder toegevoegde adressen inzien, aanpassen en verwijderen.

• bij Dierenartsen kun je de gegevens van jouw dierenarts(en) invullen.

• bij Melkers kun je de naam en eventueel andere gegevens invullen van jouw melkers, zodat je bij de optie Melk kan registreren wie er gemolken heeft.

• bij Beschikbare levensnummers zie je een lijst met beschikbare levensnummers.

• bij Medicijnen kun je medicijnen inzien, aanpassen, verwijderen of toevoegen. Voor dit laatste tik je op Medicijn toevoegen en vul je de gevraagde gegevens in.

• bij Kenmerken kun je kenmerken inzien, aanpassen, verwijderen of toevoegen. Voor dit laatste tik je op Kenmerk toevoegen en vul je de gevraagde gegevens in.