Transport
Hoe registreer ik een transport van A naar B?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je dieren tussen verschillende weides vervoeren of dieren transporten als handelaar ? Gebruik dan de optie A-B onder Transport.

Wil je dieren aanvoeren naar jouw bedrijf vanaf een ander bedrijf? Klik dan hier.

Wil je dieren afvoeren naar een ander bedrijf of naar de slacht? Klik dan hier.

• Klik op 'Handmatig toevoegen' om het nummer van een dier wat je wil vervoeren in te vullen.

Let hierbij op dat je alle 12 cijfers van het levensnummer invult! De oormerk op de foto moet dus worden ingevuld als 100082030696.

Maak je veel gebruik van deze functie, dan is het aan te raden om de scanner te gebruiken voor de optimale ervaring :)

• Klik vervolgens op Transportgegevens en vul deze gegevens in. Als je het kenteken niet weet, kun je hier een streepje invullen.

• Klaar? Druk op Gegevens opslaan en vervolgens op Transport opslaan. De melding is nu voltooid!

Vervoersbewijzen kun je vinden onder Transport bij Documenten. Klik vervolgens op A-B. Je kunt de documenten ook vanuit de app printen door op Print document te drukken.